WSV Woudrichem Roeien

Mixed open Portsoy

Serious Request Donatie!

Groot & Grut 1 Maiden Trip

Caledonian Mercury

Serious Request 2013; Rondje Altena Roeien door Kees Vink

Aankomende 17 december wordt er weer de hele dag geroeid voor het goede doel.

 

Hoe wat en waar

We vertrekken vanaf het werfterrein om 08:00 uur. De route van dit jaar is als vanouds een rondje om de nieuwe gemeente Altena, Gelukkig is de Wilhelmina sluis weer open waardoor dit weer kan. Rond 18.00 uur komen we weer aan op ons werf terrein waar we na afloop kunnen genieten van een goede erwtensoep enzovoort. Alle WSV leden, familie, vrienden, bekenden en verdere geïnteresseerden zijn hierbij van harte welkom, we zetten ook een collecte bus om het goede doel zo veel mogelijk te ondersteunen.

 

De Serious Request roeitocht is een estafette tocht van ca 70 km. Doelstelling is om iedere deelnemer minimaal 2 X een shift van een uur te laten roeien per dagdeel. Dit betekend dat iemand die de hele dag meegaat wel 4 keer kan roeien. Wisselen doen we tijdens het roeien met behulp van de reddingboot. De niet roeiers rusten, eten, drinken aan boord van de volgboten. Afhankelijk van het aantal deelnemers maken we de indeling. Je mag de hele dag mee of alleen de ochtend of middag. Halverwege maken we een op en afstappunt. Bij elke skiff is als vanouds een volgboot (Aart van Beem en Laurens den Hollander)

 

Inschrijven of meer info via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. deelname kost MINIMAAL 10 euro. Mooier zou zijn als je je laat sponsoren voor een hoger bedrag door vrienden, familie en bekenden.

 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 Onderdeel van WSV Woudrichem

www.wsv-woudrichem.nl