Mixed open Portsoy

Groot & Grut 1 Maiden Trip

Caledonian Mercury

Serious Request 2013; Rondje Altena Roeien door Kees Vink

Afgelopen vrijdag werd als uitzwaai moment een wedstrijd georganiseerd door Martin Bakker voor teams om hun snelste tijd op de 2000m neer te zetten. In de afgelopen weken is record na record gebroken en gingen de tijden op deze WK afstand gestaag naar beneden van 12:39 via 12:20 naar zelfs 12:01 op de avond voor deze wedstrijd. Het was een mooie avond met nauwelijks wind en vlak water en in verschillende samenstellingen werd flink competitie geleverd. Uiteindelijk leverden de 40+ mannen boot van de zaterdag een nieuw record op met 11:52 gevolgd door de 50+ mannen die hier net 10 sec meer voor nodig hadden: 12:02. Mooie tijden met het WK in het vooruitzicht.