Mixed open Portsoy

Groot & Grut 1 Maiden Trip

Caledonian Mercury

Serious Request 2013; Rondje Altena Roeien door Kees Vink

Als training hebben de zaterdag heren maar weer eens de 2000m geroeid en een nieuwe snelle richttijd neergezet van 12:21, daarmee is het oude record, alweer uit 2013, met 10s gebroken. Op het WK in Noord Ierland zal wederom op de 2000m geroeid worden en de training hiervoor is hiermee geopend. Alle leden van de vereniging worden uitgenodigd om deze richttijd te benaderen of te verbeteren. Als afronding werd er nog wat gedronken en nagepraat onder het genot van een 4 uur geroosterd stuk varkensspek bereid door Marcel.

Op donderdagavond roeit tegenwoordig het GRR team op het traject naar de sluis, zo'n 3500m. Op 29 oktober werd een nieuw record gezet van 21:26 wat een gemiddelde snelheid van net onder de 10 km/uur betekent. Niet slecht voor deze mannen met Ronnie op slag. Het vorige record is al van een tijd geleden en stond op 22:12.