WSV Woudrichem Roeien

Mixed open Portsoy

Serious Request Donatie!

Groot & Grut 1 Maiden Trip

Caledonian Mercury

Serious Request 2013; Rondje Altena Roeien door Kees Vink

 

Bij de Ottersluis werden we opgewacht door de inmiddels gerepareerde motorkotter Volkerak. Het schutten door de sluis verliep voorspoedig maar bij het bereiken van de Spieringsluis lagen we een uur achter op het schema en werd gekozen om via de Nieuwe Merwede terug te roeien. De Biesboschsluis bij Werkendam zou helaas tot 1700 open zijn. Alhier was een mogelijkheid voor op- en afstap van vermoeide en verse roeiers. De dames jeugd ging er als een speer vandoor tegen de stroom in en ook de heren van de zaterdagmiddag lieten zich niet onbetuigd.

Bij Werkendam werd daarna nog de heren jeugd opgepikt voor het laatste traject naar de thuishaven en die gaven de senioren in de GROOT & grut 1 nog een forse tegenstand. De jeugd kwam dan ook als eerste aan in de haven. In de Ark was ondertussen een mega pan erwtensoep gearriveerd en werd gluhwein geschonken. Er werd nog geruime tijd nagepraat over de afgelopen dag.

Onze dank gaat als altijd uit naar Laurens den Hollander en Aart van Beem voor het begeleiden van de roeiers. Daarnaast verdient Kees van Vugt vermelding voor zijn onvermoeide inzet in het ondersteunen van dit roei-evenement.

 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 Onderdeel van WSV Woudrichem

www.wsv-woudrichem.nl