Mixed open Portsoy

Groot & Grut 1 Maiden Trip

Caledonian Mercury

Serious Request 2013; Rondje Altena Roeien door Kees Vink

Vrijdagavond 19 september om 1930 zal de Groot & grut 2 gedoopt worden in aanwezigheid van Alec Jordan en Bert Reyntjes door de Watersportvereniging Woudrichem. Hierbij nodigen wij alle roeiers, leden en geinteresseerden uit voor deze feestelijke bijeenkomst.

Het heeft 1 jaar hard werken gekost om de tweede St Ayles Skiff van de vereniging te bouwen, maar de ervaring opgedaan met de eerste St Ayles Skiff kwam daarbij goed van pas. Groot & grut 2 krijgt het NL03 nummer van de SCRA en is daarmee naast de Dwarsbongel de 3de St Ayles Skiff van Nederland.

1900 verzamelen Werfterrein

1930 tewaterlating

2000 Proefroeien met BBQ en bubbles

Om een inschatting te make van de inkoop voor dit evenement vragen wij eenieder die komt voor een bijdrage in de kosten van de BBQ van €5 en aanmelding via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., website of facebook