WSV Woudrichem Roeien

Mixed open Portsoy

Serious Request Donatie!

Groot & Grut 1 Maiden Trip

Caledonian Mercury

Serious Request 2013; Rondje Altena Roeien door Kees Vink

 

Alle boten hebben hetzelfde doel voor ogen want het roeispektakel is in het leven geroepen om geld bijeen te halen voor de ontwikkeling van de draagbare kunstnier. 

DOE OOK MEE EN MAAK HET VERSCHIL VOOR 2,5 MILJOEN NIERPATIËNTEN WERELDWIJD!
 

Aan de Kidney Row kunnen zowel bedrijven als particulieren meedoen met een niet-gemotoriseerde roeisloep, drakenboot, kano of andere roeiboot. De deelnemers die geen eigen boot hebben kunnen met een gehuurde boot deelnemen aan de 16 km lange tocht van De Amstel tot Ouderkerk a/d Amstel en weer terug. De boten worden niet beoordeeld op snelheid maar er is wel een prijs weggelegd voor de mooist versierde boot. 

Deelname met een roeisloep komt op € 25,- per persoon, daarnaast is het de bedoeling dat er per boot een sponsorbedrag van minimaal € 200,- wordt opgehaald!

Voor verdere informatie, klik hier >>

Gelijk aanmelden? Klik hier >>

Roeiteams die willen meedoen met hun eigen sloep kunnen contact opnemen met:

Jenny Deflers Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. / 035-6978029

Susan Weenink Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. / 035-6978051 

Neem contact op met Kees (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) voor het boeken van een van de boten, trailer voor die dag.

 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 Onderdeel van WSV Woudrichem

www.wsv-woudrichem.nl