WSV Woudrichem Roeien

Serious Request Donatie!

Weer

Deelnemers 2014

Erik Kieboom

Raquel Baigorri

Anneke van Walree

Eric de Graaff

Max Berends

Marcel van Maastrigt

Kees van Vugt

Kees Groeneveld

Michiel van Lunteren

Ad Blom

Jeroen de Jongh

Paula Jorritsma

Koen van Vugt

Thijs Havelaar

Marco Visser

Carine van der Knijff

Krijn Oosterhoff

Frans Paap

Josee van Braam

Monica Boer

Irene Meijning

Hetty van der Horst

Marianne Temminck

Maarten van Andel

Isabel Hoffman

Nienke de Jongh

Floor de Knegt

Juliette Minczeles

Ton de Koning

Wout Viveen

Arno Groeneveld

Kaspar van Kleef

Redmer Verweij

Quinten de Knegt

Merlijn van de Pol

Tristan Kant

Willem van Nieuwenhuizen

 

 

Serious Request 2013; Rondje Altena Roeien door Kees Vink

Zaterdag 13 december heeft WSV Woudrichem 55 kilometer geroeid voor het goede doel. Om 0800 verzamelden zich een man of twintig op het werfterrein, pers en een vertegenwoordiger van het college Renze Bergsma. Er volgde een 'poten en loten' -moment voor de eerste bootindeling en om kwart over acht vertrok de GROOT & grut 1 en 2 richting Dordrecht. De kleine vertraging werd veroorzaakt door het loskomen van de dynamo steun op de Volkerak van Aart van Beem, die gedurende de dag gerepareerd werd en ons halverwege het traject kwam vergezellen.

Het weer was beter dan vorig jaar met een wat hogere temperatuur en minder wind wat vooral op het eerste deel voor een aangename roeitocht zorgde. De inschatting van stroom mee op het eerste deel en met name dood tij op het Wantij na Dordrecht bleek volledig verkeerd te zijn geweest. Op het Wantij stond een forse stroom tegen wat leidde tot vertraging in het bereiken van de Ottersluis. Hier ook passeerden wij de Koninklijke roei- en zeilvereniging van Dordrecht met haar fraaie boothuis en slechts een twee met stuur werd tegengekomen. Ook werden we tijdelijk gevolgd door een fotografe die een stuk met ons opfietste.

Lees meer...

Op zaterdag 13 december houdt WSV Woudrichem haar 2de estafette sloeproei aktie voor het goede doel. Ditmaal gaat de tocht via Dordrecht en Moerdijk om via de Biesbosch en Werkendam terug in Woudrichem te komen. Totale afstand van deze DrechtenTocht bedraagt 75 km. Wederom worden blaren gegarandeerd

De Dwarsbongel uit Heusden is uitgenodigd en zal meevaren op dit rondje.

Zoek sponsoring bij familie, buren en vrienden en steun de 3 FM actie Serious Request en help het Rode Kruis in hun werk. 3FM vraagt met Serious Request 2014 aandacht voor vrouwen en meisjes, die tijdens oorlog en conflicten slachtoffer worden van seksueel geweld. Wie o wie helpt mee in de organisatie hiervan. Graag melden bij Kees of Josee. We kunnen naast roeiers nog mensen gebruiken voor de bevoorrading en aflosposten.

Meld je hier aan


Meer info Serious Request 3 FM


Houd de website in de gaten voor meer informatie en aankondigingen in de komende weken.

Programma (voorlopig)

0730 verzamelen Werfterrein WSV, te water laten van boten

0800 vertrek Woudrichem GROOT & grut 1 en GROOT & grut 2, RIB Kees, Kruiser Laurens, Motorkotter Aart

0900 passage Werkendam

1100 passage Dordrecht

1200 sluis bij Kop van t' Land

1300 Spieringsluis (wisselpunt op- en afstappers)

1600 Sluis Werkendam

1800 Aankomst Woudrichem

De volgende mensen hebben aangegeven een halve dag te willen roeien. Wellicht willen de ochtend mensen met de middagroeiers transport van en naar de Spieringsluis combineren.

Ochtend Middag
Erik Kieboom Raquel Baigorri
Eric de Graaff Kees Groeneveld
Michiel van Lunteren Thijs Havelaar
Ad Blom Monica Boer
Jeroen de Jongh  Marianne Temminck o/m?
Paula Jorritsma  Irene Meijning o/m?
Hetty vd Horst  

 

Voor de verzorging, veiligheid en gezelligheid hebben we Laurens den Hollander en Aart van Beem wederom bereid gevonden nog een keer dit seizoen langs het bunkerstation te varen. Hun schepen, de 11 meter lange motorkruiser Catharina en de 10 meter lange motorkotter De Volkerak zullen wederom de basis vormen voor de vermoeide roeiers. Helaas is door de stremming van de Wilhelminasluis het Rondje Altena niet mogelijk, hoewel de skiffs met gemak over de dijk getild zouden kunnen worden. Maar met een parcours via Dordrecht en maar liefst 3 sluizen is de uitdaging niet minder mals. We kijken uit naar de warmte en gezelligheid aan boord van de volgboten en haar kapiteins.

 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 Onderdeel van WSV Woudrichem

www.wsv-woudrichem.nl