WSV Woudrichem Roeien

LAAT JE SPONSOREN OF SPONSOR EEN ROEIER

 

Op 12 december wordt er weer geroeid voor het goede doel. De sponsoractie komt dit jaar ten goede aan:

 

Serious Request 3FM Kinderen in oorlogsgebieden:

'In de week voor kerst vragen 3FM en het Rode Kruis aandacht voor jongeren die moeten overleven onder de meest extreme omstandigheden in landen zoals Syrië, Zuid-Soedan, de Centraal Afrikaanse Republiek en de Democratische Republiek Congo. The next generation verdient toekomstperspectief, maar daarvoor is wel opleiding en persoonlijke ontwikkeling nodig. Voor deze stille ramp, deze miljoenen kinderen en jongeren, zamelen de DJ's van 3FM samen met de rest van Nederland geld in.

Waar wordt het geld voor gebruikt?

In crisisgebieden levert het Rode Kruis in eerste instantie noodhulp, medische zorg en opvang. Maar het Rode Kruis wil jongeren ook zoveel mogelijk perspectief op een betere toekomst geven. Om die reden zamelen we met 3FM Serious Request 2015 geld in. Het Rode Kruis empowert jongeren door mogelijkheden te bieden, zoals een opleiding, vaktraining en een basis waarmee in levensonderhoud voorzien kan worden. Hierdoor kunnen jongeren zich ontwikkelen en bijdragen aan de toekomst van hun omgeving.'

Hoe wat en waar

We vertrekken vanaf het werfterrein om 10:00 uur. De route van dit jaar is een rondje in de Biesbosch (omdat de Wilhelmina sluis helaas wederom gesloten is). Dit jaar komen we ca 18.30 uur aan in de historische haven, dit is niet alleen gezellig want zij vieren dan hun Lichtjesfeest, maar levert hopelijk ook extra support voor het goede doel op.

 

Inschrijven kan via aanmelding: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en deelname kost MINIMAAL 10 euro. Mooier zou zijn als je je laat sponsoren voor een hoger bedrag door vrienden, familie en bekenden. Graag horen wij ook van mensen die betrokken willen zijn in de organisatie hiervan.

 

Doneren en meedoen? Serious Request; Rondje Biesbosch!

 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 Onderdeel van WSV Woudrichem

www.wsv-woudrichem.nl